"NE"


Ovo su radovi u lijevanom željezu koji su bili prikazani na izložbi pod nazivom "NE" u galeriji Gradec 2003. godine i ima ih 60! Lijevani su u Ljevaonici Bjelovar čijim radnicima se još jednom beskrajno zahvaljujem na podršci. USTAJTE VI ZEMALJSKO ROBLJE!Nemoj me prekidati, vlasništvo je Enesa Quiena, čovjeka koji mi je napisao najviše tekstova između ostalog i za katalog izložbe "Ne"! Quien je inače kritičar i profesor povijesti umjetnosti na Likovnoj akademiji u Zagrebu, a i na glasu je kao veliki latino lover. Trenutno jadan leži u bolnici na aparatima i navodno je dobio meningitis, Bože pomozi mu!


Nemoj me izuvati, rad se nalazi u Pragu kojeg je kupio Predrag Đukić za svoju ženu. Đukić je poduzetnik i brat mojeg prijatelja umjetnika Sandra Đukića!


Nemoj me oteti


Nemoj me preskakati je vlasništvo kolekcionara, grafičara i lihvara Azinovića koji mi je pokupio hrpu radova za neke male usluge koje mi je napravio. Nažalost ono malo kolekcionara šta postoji u ovoj Lijepoj našoj napaćenoj i silovanoj su bezobzirni pljačkaši koji za vrlo malen novac ili usluge traže jako puno!


Nemoj me prljati je najteži rad iz ciklusa NE i težak je 136 kilograma!